Byggnadsställningar för alla typer av projekt.

Vi erbjuder byggställningar till små och medelstora byggföretag och privatpersoner i Halland, Skåne och Göteborg. Vår målsättning är att alltid hyra ut ställningar och väderskydd som ligger rätt i pris och med hög kvalitet. När du hyr ställning hos oss kan du lita på att jobbet löper på enligt plan och inga överraskningar dyker upp. Vi är med dig hela vägen från offert till demontage och vi gör alltid vårt bästa för att du som kund ska känna dig 100% trygg i ditt val av ställningsleverantör. För att kunna bygga den ställning som lämpar sig bäst för ditt projekt använder vi oss av allroundställningar som är tillverkade av stål och lättare ställningar som är gjorda av aluminium. Till det anpassar vi väderskydd utefter behov och ekonomi.
 

Byggnadsställningar till byggbranschen och privatpersoner.

Vi monterar byggnadsställningar både för dig som privatperson och som företagskund. Vi har alltid högt ställda krav på kvalitet och säkerhet i alla led i vår leverans. Med hjälp av ställningar av fabrikaten Layher och Alfix garanterar vi att du får den byggnadsställning du behöver utifrån de behov som krävs för ditt projekt.

Anpassningsbara byggnadsställningar.

Vi anpassar byggnadsställningen för att du enkelt ska kunna utföra byggprojekt med säkerhet och effektivitet i projektet. Vi hyr ut byggnadsställningar i Halmstad, Halland och Skåne för många olika behov. Det kan gälla takbyte och renovering av fasad, målning, murningsarbete, plåtslageri och snickeriarbeten. Det kan också vara för nybyggnationer av fastigheter eller industriarbeten – överallt där byggnadsställningar behövs för att utföra arbete högre än dit stegar når. Vid större byggnadsställningar och ställningar vid arbeten på högre höjder används oftast byggnadsställningar av stål.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi drivs av stort engagemang för att hitta en byggnadsställning och lösning som dels passar ditt projekt men också bidrar till en god ekonomi för hela ditt projekt.